TG Technology har mere end ti års erfaring indenfor TAG-skilte og mærkning til industrien. Foruden en lang række skilteløsninger tilbyder vi også en softwareløsning som forbinder fysiske skilte med jeres ERP-system, fx SAP, TeamCenter eller SharePoint. Skiltene kan være RFID og/eller graveret tekst, QR koder, stregkoder etc. VI giver jer et software interface i app'en som matcher jeres specifikke behov og jeres visuelle identitet.

Skilte og mærkning er ofte den sidste del af en lang process,  og vi ved at det derfor er vigtigt for jer at få jeres skilte leveret med kort frist. Vores leveringstid er 3-5 dage.

Hos TG Technology graverer og laserskærer vi skilte i 316 stål, anodiseret aluminium og plastik. Vi kan altid skaffe det skilt der passer til jeres specifikke behov.
Vi leverer skilte og mærkning på en måde der gør installation enkel: Ofte leverer vi fortløbende nummerserier på bælter, der gør placeringen enkel og håndterbar.
Vores graveringsmaskiner kan gravere 3Dmatrix koder, stregkoder og naturligvis text og tal. 

TG Technology er din foretrukne partner når det kommer til skilte, mærkning, vejledning og tilpasset service.
Vi leverer indenfor den aftalte frist og det aftalte budget. Altid.

“Som tekniker har jeg deltaget i adskillige projekter indenfor medicinalindustrien, med strukturering og validering af produktionslokationer. Jeg har med succes benyttet TG Technology som partner til mærkning af maskiner og komponenter. Miljøet på de forskellige fabrikker varier meget mht. syre, alkali og luftfugtighed. Derfor har jeg valgt lasergraverede skilte i syrefast stål. De er meget modstandsdygtige, og selv efter mange år er teksten letlæst. TG Technology leverer indenfor den aftalte frist, de er meget fleksible og konkurrencedygtige på prisen. Men vigtigst af alt: De har respekt for stramme deadlines.”

— Søren Leick, ufhængig maskiningeniør