SOP til biogas-anlæg

 
 
 
 

Biogas-anlægget i Hjørring skulle have opmærket en del af deres nye produktionsområder. De kontaktede TG Technology, og bad os om at løse opgaven.

Vi startede med at udvikle en Standard Operating Procedure på baggrund af ISO 20560-1 til kunden, da de endnu ikke arbejdede med en defineret standard. Proceduren omfattede både retningslinjer for korrekt opmærkning, farvekoder på materiel og instruktioner i skiltenes placering og størrelse. Vores erfarne team besøgte derefter anlægget og monterede alle rørmærkerne inden for både den aftalte tid og budget. Endnu en tilfreds kunde.

Det er lovpligtigt for alle virksomheder i Danmark at udvikle et standardiseret sikkerhedsinformationssystem. Dette består af forskellige elementer til at identificere farer relateret til indholdet af rørsystemer og tanke. Hvert element af sikkerhedsinformationssystemet, som defineret i dette dokument, kommunikerer specifik information. Når det kombineres på et rørmærke informerer disse elementer, på en unik og simpel måde, om potentielle farer, så ulykker kan forebygges, og nødsituationer kan håndteres effektivt. Brugen af dette dokument forventes at minimere risikoen for farer eller arbejdsskader for personer, der arbejder med og nær rørsystemer i både normale og nødsituationer.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan udvikle en Standard Operating Procedure til jeres virksomhed.